SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA VE TOKAT’DA EŞ ZAMANLI SAHTE İÇKİ OPERASYONU

AMASYA VE TOKAT’DA EŞ ZAMANLI SAHTE İÇKİ OPERASYONU
Bu haber 07 Ekim 2019 - 15:43 'de eklendi ve 1.336 views kez görüntülendi.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından Erbaa ilçesi ile Amasya’ya bağlı Taşova ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda sahte içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sahte içki yapıldığına dair alınan istihbarat üzerine harekete geçti. Tokat’ın Erbaa İlçesine bağlı Tanoba beldesi ile Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Esençay köyünde ikamet ettikleri belirlenen, sahte içki imal ve satışı yapan 3 şahsın suç aletleri ile birlikte yakalanması maksadıyla operasyon başlatıldı. Yetkili adli makamın izninin alınması sonrasında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonrasında ikametlerde yapılan arama sonucunda; 3 litre etil alkol, 4 adet anakipler,son kiti, 0.45 ml malt aroması, 50 ml viski aroması,109 adet alkol şişesine ait kapak bilyesi ve 3 adet şarap damacanası ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı. Şüpheliler ile ilgili adli işlemlerin yetkili makamlar kontrolünde devam ettiği öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA